pühapäev, 7. juuni 2015

REILENDER LAULUPEOL

3 tantsupaari reageeris kiirelt Andre palvele ja osales pühapäeval suurejoonelisel laulupeol, millega tähistati 160 aasta möödumist esimesest laulupeost. Mitte laulmises ei olnud küsimus, vaid liikumistes, mis peo stsenarist oli ette näinud erinevatele lauludele. Kohal oli tantsijaid ka Oravalt ja Põlvast, kokku saime ühe paraja tantsuringi jagu rahvast. Lihtsamad ja keerulisemad liikumised/tantsud tuli ühe hommikupoolikuga selgeks saada. Üllatuslikult olid õppimiseks jagatud fonod ligilähedased originaalesitustele, mistõttu ei jäänud me peaproovis sugugi jänni- mis sest, et kuulsime tantsuseadet kooride esituses esmakordselt.
Las jääda ükski mets, Sind otsides, Oma saar, Julge laul, Mu süda usub õnne, Tuulevaiksel ööl, Kus meid ammu oodatakse, Suveöö, Ta lendab mesipuu poole, Kodumaa- need laulud said rohkem või vähem tantsuliste liikumisega ilmestatud.
Lavalt jälgisid tantsiajte tegemisi ka Janno ja Kadri.
Publikut oli rohkelt ja vastuvõtt oli ülihea.  Veel koduteel poeski tulid tuttavad peatvaatajaid osalejaid koduselt mõnusa peo eest tänama. Oli väga ilus ja pingevaba päev.
Proovi tegemiseks kasutasime kõiki vabu platse


 Täitsa korralik rivi :)
Lõunatoit korraldajate poolt!
Andre vaatab veel mehed üle
 
 Kõik vormis ja peoks valmis
Pidevalt tuli kava uurida, sest kokku oli 10 etteastet



 Lauljaid oli kaarealune täis

 Külalised Ukrainast
Andre Laine "päeva päästmise"trupp

Pidu läbi, kohtumiseni Harmoonikal!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar