reede, 27. juuni 2014

JAANILAUPÄEVAL VÄRSKAS

Enne jaaniaega sai Reilender kutse Värska Kultuurikeskuse juhatajalt, kes kutsus meid kohalikule jaanipeole esinema.  Oli väga tore, et tantsijatele aeg sobis ja me saime kutse vastu võtta.
Hirm vihmase ilma ees on põhjendatud, aga Ilmataat oma vihmapilvedega jaanilaupäeva õhtul Värska jaanitulelisi ei külastanudki.
Kohtumispaik oli Karisilla teerist ja pikas autorongis sõitsime trennipaika Kase tallu. Seal ootasid  meid lahke pererahvas, korralik muruväljak kaunis koduaias ja traditsiooniliselt jaaniajale väga palju väikseid näljaseid putukaid.
Harjutasime paar korda oma 10-tantsulist esinemiskava ja  sõitsimegi lauluväljakule. Jaanitulelisi kogunes hulga ja meie esinemist ametliku osa algul vaatas rohkearvuline publik. Saime tantsude eest kiitust ja tänu ning komplimente kenade esinemiskostüümide eest. Peale tule süütamist jäid tantsijad Weekendi saatel tavainimese kombel tantsima ja  mõnusat õhtut veetma. Kuulda oli, et Reilendri tantsijaid jõudis sel õhtul veel teistelegi jaanituledele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar