esmaspäev, 27. jaanuar 2014

TANTSULISELT TIHE NÄDALALÕPP

Pühapäevase 1.eelproovi eel tegime viimase tantsutrenni Põlva kultuurikeskuse tantsusaalis. Lahke majaperenaine korraldas meile mõnusa äraolemise. Harjusime võõra ruumiga ning tantsisime õpitud tantse mitu korda läbi.
Tantsupeo 1.eelproovi hommikul olid tantsijad rahvarõivais juba varakult kohal ning enesetunne oli ootusärev ja lootusrikas. Saime pisut aega ka jalga soojaks liigutada.
Liigijuht Ülo Luht oli täpselt kohal, tervitas tantsurahvast, oli väga sõbralik ning korraldas suhteliselt pingevaba tantsimise.
Pere labajalast kujunes üks sigri-migri  suures ringis ning harjumatute liikumistega, aga teised tantsud tantsisime riburada rühmade kaupa ette.
Peale ettetantsimisi tuli ühine tantsutrenn, kus liigijuht jagas väga oskuslikult ning huvitavalt näpunäiteid ning ühiselt harjutati läbi põhiliikumisi,-samme ja -kombinatsioone.
Kõik kuulasid, kes noogutas kaasa, kes arutas pinginaabriga, loodetavasti tundis igaüks, missugune tähelepanek ja täpsustus teda ennast kõige rohkem puudutas.

Reilender tantsib järgmisel pühapäeval kell 17.00. Püüame kiirelt läbi võtta Tuhamägede tantsupeo tantsud ning tegeleda eelproovi analüüsi ning tulevikuplaanide arutamisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar