laupäev, 23. november 2013

REISIMULJETE ÕHTU


DSC_6329 



Reede õhtul Räpina aianduskooli uhkes ja suures saalis toimunud kokkusaamisel  rääkisid tantsijad ja lauljad  üksteisele oma reisimuljeid. Käimisi lähemale ja kaugemale meenutati lauldes ja tantsides, näidati fotosid ja videot, muljetati sellest, mida peeti mäletamist ja teistelegi avaldamist väärivaks.
Kohal olid peaaegu  täiskoosseisus Reilender, Räpina kammerkoor, Murelid, Pihlamarjad, Rüglikud, rohkem kui pooled Helgeritest ja esindused Fannyst, noorte naiste tantsurühmast ja Nõtketest-karvastest.
DSC_6328  Igaüks tutvustas oma reisi omamoodi, kes kuulata-vaadata viitsis, sai ülevaate küll. Reilender ja Helgerid kaasasid Soome reisist muljetama ka meie "hea haldja"Külli ning vahvad lõõtsapoisid. Meenutasime Rovaniemi reisi jutuga, Tarmo ja Valduri fotodega ning soomekeelse ühislauluga. DSC_6345See, mis peale muljetamist toimus, oli taaskord tüüpiline Räpina valla isetegevuslaste kokkusaamisele. Vaevalt sai viimane reisiseltskond oma viimase sõna öelda, kui juba suurem osa saalist tühjenes. Aga segarahvatantsijad koos kammerkooriga pidutsesid jälle täiega! Koos pillimeestega sai korraldatud suurejooneline ning sõbralik ühislaulmine ning löödud tantsu. 
DSC_6365Kui Reilender pisut peale südaööd peolt lahkus, kostis saalist veel koorilauljate laulu ning pillimängu. Ja sellegi korral tegime endile toreda peo ning selle eest meile suur kiitus!


PS! Kahjuks polnud saalis ühkti  kultuuriasjapulka vallavalitsusest, kellele võiks (ja peaks) korda m minema see, millega inimesed vabal ajal tegelevad ja seda sel juhul , kui on käidud kultuuriliselt esindamas oma koduvalda ja tehtud seda igati laitmatult!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar