laupäev, 16. veebruar 2013

SUUSAPÄEV LEEVAKUL

Suusaetapp Leevakul_157 
Täna oli sellepärast suurepärane talveilm, et Leevaku küla rahvas saaks oma hilinenud vastlapäeva pidada, et Räpina valla suusasõbrad saaksid suusaetapi II sarja sõidu ära sõita ning Reilendri talispordi harrastajad saaksid osa ühisest spordipäevast. Nii mõnusalt sooja, tuulevaikset ja päikesepaistelist talveilma ei mäletagi! Eks sellepärast oli ka kohaletulnuid rohkelt ning suusasõit oli kohe täitsa võistluse moodi. Mehed saadeti 3-le ja naised 2-le ringile. Rajameistrid olid teinud väga head tööd.

Suusaetapp Leevakul_17 Suusatajaid oli igast klassist: kes tegi trenni homseks maratoniks ( üks mees olevat lausa Norrast tulnud), kes tuiskas uhketes võistlusdressides niisama rõõmu pärast  ja siis muidugi külamehed ja -naised ,kuhu kuulusid ka Reilendri esindajad. Õnneks nägi lahke korraldustoimkond ette eri võistlusklasse, et lõpptulemusena olid kõik tegijad, s.t. pea kõigil oli asja auhinna ja dipolmi järele
Peale suusasõitu toimus aktiivne liulaskmine, kus tegutsesid rohkem lapsed, aga ka meie lapsemeelsed tantsutüdrukud ja -poisid said oma liu ära lasta.

Suusaetapp Leevakul_114Siis tuli teenitud supp, pirukad, tee, kommid, küpsised. Ja lõbus autasustamine.

Üritus lõppes köieveo võistlusega. Leevaku küla rahavs oli selleks ajaks juba jõudnud vähemusse jääda ja , et mitte Reilendri käest pähe saada, tehti sõbralikud segavõistkonnad ja võistlus lõppes kaotajate meelest ka hoopis viigiga. 
 Päeva lõpuks kutsusid Anne ja Tarmo meid enda poole, uudistasime nende saunaehitust (Reilendri saunapidu sai juba plaanidesse võetud) jõime teed ja mekkisime pisut auhinnaveini. Suusaetapp Leevakul_155
Oli tore laupäev! Tervenemist haigetele!
                            Homme tantsutrenn kell 17.00.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar