pühapäev, 13. november 2011

TANTSURÕÕM 40

Reedel, 11.11.11. olime oodatud külalised Põlva naisrühma sünnipäevale. Vastuvõtt oli väga üllatav!!!

Saime mõnusasti  koguneda ning võimaluse lavaprooviks. Siis selgus ehmatav tõsiasi - makk meie plaati ei mängi! Aga vahetult enne esinemist tuli teade, et makk ikka loeb meie plaati. Oh rõõmu!
Kontserdi põhilood olid sünnipäevalastelt, sõna ja tantsuluba anti ka Laheda jutumuttidele, rahvatantsijatele Tartust ning teistele Põlva Kultuurikeskuse tantsurühmadele.
Meie tantsukava algas väga hoogsalt, aga 10 sekundi pärast jäi plaat seisma. Õnneks oli "klaver põõsas"- laval  olnud suurepärane pillimeesteseltskond (Heino Tartese kapell) ei olnud Kuu pealt kukkunud ja teadis täpselt, mida teha. Seega tantsis Reilender Jõgeveste polkat muusika järgi, mida keegi meist varem kuulnud polnud ja pillimeestel polnud aimu sellest, milline tants on. Kui pillimeeste mängutempo tõusis, käisid kiiremini ka tantsujalad ja vastupidi. Kõik see õnnestus nii , et pärast oli tükk tegu selgitamaks, et see ei olnud  meil tegelikult nii planeeritud.Õnneks tuli teine lugu teiselt plaadilt ning see kulges ettekavatsetult.
Pärast kontserti pakuti kringlit, torti, puuvilju ja mitmesuguseid jooke. Sai ühises ringis mõnusaid seltskonnatantse tantsitud ning juttu puhutud.
Sünnipäevalapsed Tantsurõõmust ning heatahtlikud tantsuspetsialistid publiku hulgast palusid mul teid kõiki vahva esinemise eest kiita!




JÄRGMISEL PÜHAPÄEVAL ALUSTAME KELL 17.00 JA SÖÖME SIIMU JA KADRI SÜNNIPÄEVATORTI KA.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar