pühapäev, 16. oktoober 2011

VIHISTA VIISKU 25

Kui Reilendri seltskond laupäeval Vastse-Kuuste kultuurimajja jõudis, oli suurem osa sünnipäevakülalistest juba kohal ja päevakangelased pabistasid oma kontserdi eel nagu ikka kombeks on. Kõik mahtusid kenasti istuma ning ruudukujuline tantsuplats sai pealtvaatajatest ümbritsetud. Kontsert oli hoogne- vanemat ja traditsioonilist rahvatantsu kuni tänapäevase uudisloominguni. Kokku käis laval 3 erinevat kollektiivi, kes kõik koondunud ühise nimetaja, Vastse-Kuuste rahvatantsijad, alla.
Peale tantsukontserti, mis lõppes meeleoluka Oige ja vasembaga, algasid tervitused. Neid oli ametlikke sõnalisi ja vähemametlikumaid tantsulis-laululisi.


Õnnesoovilaulurong Ruusa- Vastse-Kuuste jõudis kenasti saalile tiiru peale teha, Potsataja jäätist jagada, lilled ja õnnitlused üle anda ning heatujuliselt publikult suure aplausi saada.


Siis läksime uhke tordi kallale ning tantsusaali kõrvalruumis tassiti veel laudadele kõike head ja paremat.

Soojendusartistina esines endine rahvatantsija Toomas Anni ja siis tantsutas rahvast ans. Vildist kübar. Tantsumuusika oli ka super, rahvas nautis pidu täiega ning  kõik 15 Reilendrist kohalkäinut tänavad Vihista Viisku tantsurahvast toreda peo eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar