pühapäev, 12. juuni 2011

PEIPSI-ÄÄRSETE MAAKONDADE PIDU INTSIKURMUS - 11.JUUNIL 2011

Üle hulga aja oli Intsikurmus rahvarohke pidu, kus oli ilusat laulu ja tantsu. Ilm oli suurepärane, sääsed olid saanud kuumarabanduse! Kõik lauljad-tantsijad pidasid pika päeva vapralt vastu.
Teadmata põhjusel ei toimunud kõik planeeritud tantsuproovid , mistõttu jäid vast esinemisnumbrid natuke "tooreks", sest harjumine uuue tantsusaatemuusikaga ja uute joonistega oleks vajanud rohkem trenni ning meeskoorgi oleks vast lõpuks taibanud missuguse tempoga ja kui pikalt segarühmadele tantsu saateks laulda. Aga kes pidu vaatama olid tulnud, jäid kõigega rahule ning kokkuvõttes olevat olnud kõik OK!
Reilendri  tantsijad said  lisaks pikale tantsupäevale Põlvas osa  veel suvesimmanist Leevakul koos ansambliga "Parvepoisid". Kahe peo vahele mahtus väike grilli-ja kohvipaus Anne-Tarmo juures.Leevaku pidu olid tore, nautisime "Helgerite" emotsionaalset rahvatantsu ning Vana -Koiola mutikeste loba. Ansambel pakkus heal tasemel tantsumuusikat ning rahvas oli rõõmus. Pidutseti seni, kuni sääsed inimeste üle võimu võtsid.
Reilendri tantsijatel oli üleütlemata hea meel, et meiega olid toredad tantsukaaslased tantsurühmast Vikerkaar. Aitäh - Janeli, Kai, Raul, Ando, Alvar (Vikerkaar), Kaide, Rait, Kaja, Rain, Urmas, Anne, Sirli, Gerly, Joonas, Karin, Tõnu, Anne, Tarmo, Margit, Artur, Siim, Rommi, Tiia (Reilender
 
 
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar